Opis

Zdravo!

Mi smo "White City Radio", tematski bend sastavljen od članova iz raznih delova Srbije okupljenih u Beogradu. Ovde ćemo predstaviti prvu temu koja je u našem fokusu i priču iza nje.

Kada smo bili klinci, kompjuteri su krenuli da osvajaju tržište, a sa njima i video igre.
Jedna od tih igara bila je opšte poznati "GTA Vice City", koji je obeležio taj period naših života. Živahna grafika (za to doba), misije, priča, ali i ono glavno - mogućnost da sedneš u kola i beskonačno se voziš po gradu slušajući radio koji je satkan od hitova ranijeg vremena. Tada to možda nismo znali, ali sada, dvadesetak godina kasnije, itekako shvatamo značaj i lepotu tog perioda.
Okupljeni oko ove ideje, s namerom da i druge podsetimo na ono što u nama budi ova muzika, ova igra, ovaj period kao i nostalgija za istim, nastao je bend "White City Radio".

Pored muzike, trudimo se da ambijent prilagodimo temi, te se stoga trudimo da i scenografijom doprinesemo doživljaju.

Na našem YouTube kanalu, čiji link možete naći u delu sa mrežama, nalaze se snimci sa svirki, kao i demo snimak.

Takođe, na našem Instagram profilu možete videti fotografije i video materijal koji oslikava atmosferu sa naših nastupa.

Otvoreni smo za saradnju sa klubovima i lokalima širom Srbije, te nas slobodno kontaktirajte pomoću priloženih kontakt podataka ili putem društvenih mreža.

Članovi benda:
Sara Rókai - vokal,
Saša Marinković - lead gitara,
Aleksandar Pavlović - klavijature,
Đorđe Marinković - bubnjevi,
Danilo Leković - bas gitara, vokal,
Jovan Gačić - vokal, ritam gitara

Podaci
  • +381643964722
  • whitecityradioband@gmail.com
  • Oglas objavljen: 26/05/2023